Nästa gång får Cajsa Warg ta korten

Sover över hos morsan för att hinna med att tvätta mina kläder. Åker bort på "semester" till Åsele på onsdag och vill gärna ha fräscha underkläder och fina klänningar på mig. Anyway, hade tänkt passa på att färga mitt urblekta hår (mamma har större toalett, bättre dusch  rena handdukar bla bli bla) Men hade –givetvist– lyckats ta med mig fel färgförpackning. Går det att färga rött över konstigt brunt utan blekning? Hrm, tvivelaktigt.

Går igenom alla kort som min kära familj tagit på mig under min student, är jag inte lönnfet, blundar, himlar konstigt med ögonen åt motsatt håll eller ser allmänt missfostrig ut så är bilderna för mörka eller blurriga. Suck! Det brukar vara jag som är "kameramannen" i familjen men hur svårt kan det vara att klara av att ta ett enda bra kort? Mammas nya digitalkamera har hur smidiga funktioner och det står t.o.m på svenska vid varje funktion så att även en förståndshandikappad blind person kan ställa in rätt beroende på om man är inomhus eller utomhus.

Hittade en bild som jag ska skriva ut och rama in, är inte direkt nöjd men "man tager vad man haver"…här nedan kan ni beskåda hur extremt tjusig och respektabel jag såg ut på min studentdag:

(ja jag har utsmetat läppstift, suspekt hår och hade druckit för mycket på studentfrukosten bör tilägga att jag var ordförande i elevrådet och höll tal. haha! På min studentmössa hade jag texten "Syster Minna")

Eftersom jag är sinnessjuk ska jag dricka té i den här värmen och lyssna på AyreonCosmic Fusion.

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.