Tvålfager försäljare och kinesisk drama

När jag var och handlade bröd på kooperativet stod det en tvålfager yngling och ville sälja något krafs och började fråga ut mig om mina "telefonvanor". Heck, jag måste vara den värsta potentiella kunden när det kommer till kränga mobiltelefoner och dylik. Samtalet gick i liknande stil:

Tvålfager yngling: "bla bli bla har du Telia eller Halebop?"

Jag: "Öhm, Halebop?"

Tvålfager yngling: "Sms:ar du mycket eller?"

Jag: "Nej inte direkt…"

Tvålfager yngling: "Ringer du mycket?"

Jag: "Njaa…"

Tvålfager yngling: "Hur mycket fyller du på ditt kontantkort med varje månad?"

Jag: "Haha VARJE månad? Jag fyller på med femtio kronor VARANNAN månad!"

Tvålfager yngling: "….öh…jaha varför ringer du inte mera?"

Jag: "Haha, nä jag gillar att träffa människor på riktigt förstår du".

Sen ställde han några frågor om mina "surfings" vanor, och om jag ville ha facebook i mobilen varpå jag svarade att jag nyligen fått mms att funka till telefonen och klarade inte av snabba förändringar. Haha. Stackarn, skulle ha nämnt att jag inte har någon tv så hade han tappat hakan.
Annars har jag spenderat dagen med att sova länge, druckit svart kaffe, lyssnat på Rachmaninov och kännt mig melankolisk. Gjorde vegetarisk korv stroganoff och tittade på en kinesisk film som jag lånade från biblioteket. Måndagar har dom nämligen kvällsöppet så jag sminkade på mig kajal och rouge och begav mig dit. Satt i två timmar och läste ur seriealbum, det var bara jag och en annan kvinna där. Hon gick och tryckte bland hyllorna där jag satt och jag fick för mig att hon spanade in mig. Hrm…antingen det eller så tyckte hon jag var en exotisk liten blomma i den där murkna miljön, eller så var hon vettasjuk över vad jag läste för nåt.
Folk är sinnessjuka som går och betalar för att se på film, varför? På biblioteket kan man låna två dvd filmer gratis i en vecka! Genialiskt. Och utbudet är inte helt värdelöst. Jag menar, dom har en hel del asiatiska filmer, good enough for me!

Suck, kom just på att jag inte har bäddat nya sängkläder, ska man orka eller ska man dra en filt över sig i soffan? Nää, kommer få ryggskott och det är inte särskilt lämpligt när jag ska jobba imorgon.

P.S. Hade tänkt styla lite om min mini-husvagnssemester men jag hittar inte den sabla kabeln till mobilen, får skjuta på det till obestämt datum.

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.