Otrogen med Mona Sahlin?

Vaknade tolv, sur på mig själv som tryckte bort mina larm på mobilen som jag ställt vid åtta och nio. Drog en stund i sängen och försökte komma ihåg den konstiga drömmen jag drömt. Var något om en killkompis till mig som var älskare till en tjugoårig Maud Olofsson (C) bakom ryggen på sin fästmö. Själv visste jag om allt men höll mig utanför dramat eftersom jag själv hade en affär med Mona Sahlin (S) bakom ryggen på hennes partner! Sen var det något om gruvarbete i Sibiren och en utställning med veteranbilar, ni vet, sånna där som "Rockabillys" cruisar omkring på. Iallafall, klev upp och kokade dom obligatoriska sex kopparna kaffe. Medans kaffet puttrade retunerade jag lite kläder från Ellos på nätet. Fastnade såklart alldeles för länge framför datorn så till slut fick jag arslet från soffan. Tryckte in en skiva i stereon (Iron Maiden), sminkade mig och sen gick jag ner i tvättstugan för att lista ut hur den nya tvättmaskine fungerade. När jag väl lyckats få igång en tvätt hämtade jag posten, hade fått ett vykort av storebror som varit i Ritsen. Nice, har fått sju vykort under sommaren*.
Sen har dagen varit ett enda virrvarr av stökandes i lägenheten. Det är ganska behändigt om man väntar besök, då får man tummen ur och gör klart saker man dragit sig för att göra. Har klippt&klistrat med tavlor och ramar hela dagen, fixat i hyllor och skåp, bytt gardiner i hallen et cetera. Nu ska jag bara plocka bort allt bajs som ligger och skräpar så jag kan – till sist – dammsuga och skura golven imorgon.
Nu blir det tonfiskmackor i ugn, har skjutit på middagen hela dagen. Adjö.

P.S. Fy vad bra slutskedet till The Nomad* är! Krrr~


Jag sprayade om två fula ramar med min halvtomma burk. Nu är dom fit for fight!

 

* = alla samlar på saker, jag samlar på poststämplar. Så jag ber alltid folk när dom ska utomlands eller långt bort att skicka mig vykort.

** = Iron Maiden såklart!