Kokeshi, Fredrik Paulún & Shabby Chic

När jag väl lyckats ta mig ur sömnkoman och ner på biblioteket meddelade bibliotekarien att eftersom jag var en dag försenad med filmerna att jag skulle "böta" med tio kronor. Lite irriterad kännde jag att jag vart eftersom det var pga deras knasiga öppettider som var orsaken till att jag inte kunde återlämna dom förräns idag. Jag menar, hade jag inte varit ledig hade jag blivit tvungen att vänta tills dom hade kvällsöppet dvs på torsdag! Dom stänger klockan 15:00 (dom dagarna dom ens har öppet) men jag arbetar dagtid till 16:00! Grrr, men jag bara log sockersött och betalade snällt. Mina två seriealbum som jag bett dom ta hem hade iallafall kommit, alltid något. Så nu har jag något att läsa innan jag går isäng.
Beslöt mig för att ta en promenad ner på samhället efter bibliotekbesöket och stannade till vid den ena inredningsbutiken. Tänkte köpa det ultragoda téet som dom har till försäljning där men det hade dom slutat ta hem…så då vart det en söt mjölkflaska istället. Den är perfekt att ha mjölk eller juice i (ser mycket fräshare ut än en trist förpackning också). Vandrade vidare till nästa inredningsbutik som finns här i samhället för att köpa gula värmeljus till köket och köpte en present till min mamma. Av ingen speciell anledning faktiskt, tycker det är roligt att huxflux få/ge presenter.


Fem stycken träbokstäver för 9:-/st i Shabby Chic-stil fick hon minsann

Handlade också två nya blommor till köket från blomsteraffären, bad om att få blommor som både tålde stark sol och lite vatten, råkar vara extremt dålig på att vattna blommor så det är lika bra att man helgarderar sig. Det vart två kaktusar för en Selma Lagerlöf styck. Så nu åker dom där hemska bruna sakerna ut.
Promenerade sen hem till mamma med min present och hon bjöd mig på Fredrik Paulún GI-spenatplättar. Hade problem med att komma på vad jag skulle äta till dom eftersom det räknas som "mat" (alltså är grädde t.ex uteslutet), tog -till min mors missnöje- kethup till dom. Sen vart det en hink kaffe och katalogsbläddrandes. Kunde inte motstå att beställa från Oriflame, dom har ursöta parfymer just nu som är inspirerade från japanska Kokeshi-dockor och man kan "skräddarsy" dom som man vill eftersom det medföljer klistermärken som man kan fästa på "flaskan/dockan" efter smak och tycke. Jag säger bara : kawaii-desu!

Det finns tre olika "karaktärer" att välja mellan, Passion Berry, Sweet Peach & Crazy Kiwi. Jag föll för den sista. Bilden är bara ett exempel hur dom kan se ut.
Lanseringspriset är 149:-

Vad mer? Köpte ett exakt likadant par skor som jag har just nu, är helt galen i dom så jag vill gärna ha ett till ex när dom är utnötta. Råkade även beställa hem en ny mini-mp3 spelare från Ellos. Fy mig. Nu ska jag bestämt ta och krypa ner i sängen så jag kan prestera superb på min sista arbetsvecka. Sen blir det att "njuta" av "arbetslösheten". Adjö.

Etiketter: , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.