I jakt på dokument X

Helt sanslöst hur dålig ordning jag har på mina papper! Nu har jag gått igenom hela lägenhetens lådor, hyllor, skåp för att dra fram alla mappar, böcker, anteckningsblock (sisådär fyrtiotre stycken, skämtar inte), pärmar och jag kan fortfarande inte hitta dokument X*.

Har visserligen hittat alla andra papper som jag letat efter men inte dokument X…
Jag kan enrinra mig om att jag hade dokument X med mig en gång utanför lägenheten med en massa andra papper (som jag fortfarande inte hittat) och jag vet att jag tog med mig skiten hem igen. Ligger min lägenhet i Bermudatriangelns mitt? Är det en överkosmisk djävlighet som ser till att allting försvinner i tomma intet? Kan det vara onda hattifnatter som kidnappar mina saker? Eller är det här ett tydligt tecken på att jag borde införskaffa ett arkivskåp, ett sånt där man brukar se på film ni-vet?

Hursomhaver så förbjuder jag mig själv att sova förräns jag hittat dokument X. Kan lika gärna passa på att sortera alla papper, mappar, gamla dikter/teckningar/skisser/skolarbeten/betyg/övriga dokument så man slipper vända upp och ner på allt så fort man ska ha något.


Ha! Skulle kunna vara jag!

 

* = Vad "Dokument X" är konfidentiell handling.

Etiketter: , , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.