Intrasslade lakan och compact living

Lönlöst. Nu har jag vridit och vänt på mig i sängen och trasslat in mig i lakanet. Försökt ligga på rygg, försökt ligga på mage med armarna kramandes runt kudden (favorit sov-ställning), försökt ligga på vänster sida och försökt ligga på höger sida. Lönlöst. Jag är klarvaken. Har legat och haft skumma "nattdrömmar" (känns fel och kalla dom dagdrömmar vid den här tiden på dygnet) om sovalkover, kokvrår, äppelgröna väggar, vikskärmar, compact living och att jag bakar kakor med smarties i.

Vad göra? Jag gillar inte riktigt varm mjölk och att klarar tydligen inte av att "tömma skallen" från tankar. Grrr. Och jag som tänkt kliva upp vid sju. Den som ändå haft en gigantisk träklubba att klubba sig själv med.

Etiketter: , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.