Resumé av lördagen

Lördagen kändes som ett enda långt flängandes hit och dit. Först flänga omkring i lägenheten efter alla saker jag behövde till besöket hos storebror. Sen flänga  fram och tillbaka efter den ena storebrodern som försvunnit från jordens yta, slutade med att vi lämnade kvar honom. Sen fick jag flänga fram och åter i stan pga kvarglömd plånbok och sen flänga omkring på Åhléns och gräla med grinig expedit och sen flänga runt på alla butiker i jakt på försvunnen mamma och försvunnen storebror. Pust! Sen flängde jag och Iggy utmed alla hyllor på storköpet efter en specifik målarfärg som inte fanns. Ruttet. Till sist fick vi flänga till födelsedagsbarnet som egentligen fyller år på onsdag men ville bli firad i lördags.

Födelsedagsbarnets fru mycket ambitiös och duktig som bjöd på hemmabakade biskvier, toscarutor, bullar och prinsesstårta efter den gigantiska smörgåstårtan. Alla vräkte i sig tills vi kräktes i servetterna allihopa av mätthet. Sen vart det presentutdelning, en annan värme/massagedyna, bling-bling hammare, ful whiskey* och diverse annat delades ut.

Bestämde hux flux att jag skulle stanna kvar hos storebror med fru för att dricka lite alkohol och följa med ut på krogen (vem vet när jag var där sist?). Resterande familjemedlemmar packade ihop och drog hem till byn och jag sög på en vodkablandad alkoläsk för att komma i stämmning.

Kort summering av upplevelser på krogen: högt inträdespris för att trängas med idiotiska människor som lyssnar och dansar till idiotisk musik som spelas alldelles för högt och sen betala idiotiskt överpris för att suga på en idiotiskt äcklig drink som smakar isvatten efter fem minuter. Omöjligt att prata med människor/ragga. Övergår mitt förstånd varför människor går ut på krogen vareviga veckoslut.
Betyg: Schlagerklubben/Coverclub/vad-det-nu-heter får 2 vodkaflaskor av 10.


Carola spelades om och om och om igen under kvällens gång, urk.

Kvällens bästa var iallafall när jag kom ifrån mitt sällskap och flängde omkring för att hitta dom och råkade sticka in skallen i ett rum och hittade min storebror med hans frus storebror i en högljudd duett med Roger Pontares dängare När vindarna viskar mitt namn.

* = ful whiskey enligt min fisförnäma storebror som har whiskeyprovningar hey hey är tydligen Jack Daniels, den flaska jag gav honom i födelsedagspresent. What? Ful? Den var ju i hälsingland dyr! Eller ja, allt är ju relativt.