Tankar från soffkanten

Om man kan värdera hur rolig ens kväll varit på hur stor baksmälla man har så kan jag dra slutsatsen att jag hade en kanonkväll igår! Jag har svaga minnen att jag pratade en hel del med musiker, elektriker, en emokille, en gothare vars nummer jag snappade upp för framtida behov, att jag la in en stöt på en dörrvakt, nånting om en blottare, att jag buggade på krogen, att kvällens drink innehöll hallon bla bli bla sen fick jag skrapsår på knäet, kanske drack tequila eftersom jag har en tequilahatt i guld i handväskan. Nej idag när jag lyckades krala mig hemåt till cupcake så drogs filtar och kuddar till soffan och sen har dagen varit tv-tittandes, vätskekonsumering, ostkroksfrosseri och klagan om att ingen förstår hur illa man mår. Sen missade vi i vårat tillstånd att man visst ska vrida tillbaka klockan en timma. Voi Voi. Nej mera vatten så kanske blykepsen lättar lagomt till att man ska sova.