Löjligt fet och skräckens buss

Bussresan hem genom guppiga skogsvägar i mörkret gick sisådär, busschauffören försökte tydligen straffa oss resenärer med att först köra i alla gupp så att man fick whiplash-skador och sen brassa på ordentligt med värmen så att vi som är lite känsliga mot värme och damm (läs: jag) fick torrhosta. Väl hemma fick jag skjuts av en Iggy hem till äiti där jag bjöds på quornfärs och spagetti sen serverades jag lite lyxig cheesecake med varma hallon till kaffet. Jag bjöd på lite anekdoter av hur kursdagarnas innehåll varit, jag orkar faktiskt inte dra nån summering här i bloggen utan hänvisar till det jag tidigare skrev, att det var så roligt att jag tänker gå fortsättningskurserna.

Jag gick igenom all post jag fått i veckan och såg att jag ä-n-t-l-i-g-e-n fått mitt tradera-paket som jag vann auktionen på för en månad sen. Det är en jacka som jag trodde 1, skulle få mig att se bedårande söt i och 2, skulle vara lite varmare än mina ruttna kavajer. Men som istället fick mig att se löjligt fet ut. samt var tunnare än mina nylonstrumpbyxor. Hurra för utebliven objektbeskrivning! Hoppas kooperativet skickat några roliga rabatter som jag kan trösta mig med. Men med min vanliga tur är det väl specialpris på skinka eller nåt.

Kuriosa: snart är jag uppe i 40 000 sidvisningar, roligt. Då måste jag rita en till fin bild där jag sitter framför min dator, ha ha. Eller har nån något roligare motiv som jag kan rita? Requesta gärna!

Dom andra bilderna finns här och här att beskåda.