Vad håller Spotify på med?

Dagens #[email protected]%: vad är det med Returpacks reklam på Spotify? Den är FLERA MINUTER LÅNG! Jag trodde det var ett bugg första gången och startade om Spotify men inser nu att så är det inte. Usch. Inte nog med att dom lassade på med reklam som fan när medlemsantalet ökade, sen plockade dom bort att man kunde köpa Spotify Premium i ett dygn (skitbra när man skulle ha fest) och nu detta!

Och många av mina favoritlåtar som jag haft tillgång till börjar en efter en att försvinna. Vad är det som pågår? Är det en smygkupp från Spotify’s sida att reta gallfebern på alla "gratisanvändare" så att dom ska börja betala? Fy fan.

 

Etiketter: , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.