Ibland fattar inte ens jag mina drömmar

Jag brukar alltid, bortsett från ett vattenglas, ha ett anteckningsblock på nattduksbordet bredvid sängen. I anteckningsblocket skriver jag upp det jag drömt under natten. Detta kan vara otroligt underhållande att läsa igenom vid senare tillfällen. Nu i helgen hade jag drömt lite underhållande saker som jag skrev upp i blocket. Men sen var jag upptagen och hann inte skriva in det i bloggen som jag brukar. Så nu när jag har tid och tänkt skriva in drömmen så har "händelseförloppet" fallit bort och jag har endast nedkluddade anteckningar som jag skrivit halvt sovande, halvt vaken. Eh, ska jag vara ärlig så fattar jag inte ett jota.

"Jakt på föremål X, bultade fast en båt i hamnen, lurendrejeri, natt, Fröken Z på jobbet skulle fixa lite indisk sitar* åt "gamlen", Ghost Town** begick lite synd med gregisk mytologisk person, bibliotek, jordglob, bada balja fylld med hudcréme på framsidan av huset"

Men det var nog en bra dröm, ha ha!

 

* en sitar är ett indiskt musikinstrument.

** Ghost Town är titeln på en film, så jag misstänker att jag syftade på att huvudpersonerna i filmen medverkade i min dröm (filmen är förövrigt awesome, ska skriva en rescension av den någon gång i framtiden).