Lite fredagsmys och skrapade knän

Snö-skrutti-bangbang-bilen hann just så pass att skotta innan jag skulle traska ner till jobbet men det vart i hälsingland så halt! Jag rultade omkull två gånger men lyckades forcera kroppen så att jag landade på knäet. Man vill ju inte ta i backen med händerna och bryta något, då är det lindrigare med uppskrapat knä/strumpbyxor. Sen när jag skulle ta av mig mina nya och fina hörlurar så gick dom av. Bara sådär. Jävla skit. Men förhoppningsvist så får jag byta till mig ett par nya via garantin (för dom var skamligt dyra!).

Nu har jag just kommit hem från en trevlig arbetsdag och jag fick t.o.m skjuts hem med bilen, tur det annars hade jag väl rultat omkull igen. Och det tror jag att jag sparar till imorgon bitti när jag ska ner på jobbet. Nu ska jag tugga i mig lite "lyxskorpor", dricka lite té och låta håret torka, sen sänkyyn.

Godnatt och hoppas alla läsare får en trevlig fredagkväll!