Om mitt liv var en serie

Scen ur mitt liv, del 50
"Ungdomar och politik"

Tyvärr är diskussionen hämtad ur det verkliga livet!
 

Copyright mig eller nåt

*

I ruta 3 frågar jag vilken tidning dom läser hemma. En gång i tiden var val av morgontidning en lika pålitlig källa som bondepraktikan när man skulle gissa vad folk röstade på. Det fick jag lära mig under inskolningen när jag jobbade som tidningsbud så då måste det vara sant. Men nuförtiden äger alla tidningar varandra så  man vet varken ut eller in. Fast å andra sidan så kan ett parti få flest röster men ett annat vinner ändå. Hur konstigt låter inte det?

 

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

En kommentar

  1. Ingemar Wahlström

    Jag jobbade 15 år på Folkbladet, både som frilans och anställd, och kan intyga att diskussionerna tidning kontra parti kunde bli lite lustiga. Men min pappa var i alla fall kristallklar. Man fick inte ens ha Kuriren under mattorna i bilen. ”Vad gör du, drar du in borgartidningen på vår gård!!!”. TREVLIG HELG!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.