Tillåt mig bli rädd en stund

Ikväll går det en bra "naturkatastrof-och-apokalyps/världen-går-under"-film på tv och den ska jag se. Somliga ser på skräckfilmer med sinnesjuka mördare eller muterade monster som dödar allt i sin väg och blir riktigt uppskrämda. Jag tycker inte sånna filmer känns särskilt realistiska och sitter mest och stör på mig på irationella detaljer. Men när jag tittar på naturkatastrof-filmer, ja då blir jag alldeles kallsvettig och gnyr i soffan. Lite knasigt egentligen varför man tittar på filmer som man blir rädd av. Fast varför tittar man på filmer som man blir ledsen av då? Man kanske behöver en dos skräck för att kunna njuta av sin trygga tillvaro.
Vill ni se samma film som jag slår ni på tv4 klockan nio noll noll. Mycket nöje eller missnöje!


Mer sannollikt att detta ska inträffa än att zombier äter upp mig