Dunsockar med bomull

Jag fick stora dunsockar av äiti i julklapp (fast dom här är visst fyllda med bommull). Om ni inte vet vad jag pratar om kan ni föreställa er att jag är en tecknad figur och har fått en gigantisk slägga på foten så att den svällt upp och blivit röd. Då har ni mina dunsockar (som är fyllda med bommull).
Dom ser fantastiskt roliga ut på mina fötter och jag brukar roa mig med att kasta av mig den ena strumpan så den landar framför minigrisen. Grisen blir förskräckt och vill attackera dunsocken (som är fylld med bommull). Jepp, det är vad jag roar mig med denna nyårsaftonsförmiddag strax innan jag går på mitt skift. Adjöss och flott nytt hår och allt sånt där.

 Notering: Det stavas visst bomull, men det skiter jag i.

Etiketter: , , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.