Jag unnar mig latheten

När folk säger att dom ska "unna sig själva något" så brukar det menas att man antingen ska fläska i sig en massa onyttigheter och försöker döva det dåliga samvetet eller slösa pengar på någon matriell grej man troligtvist inte behöver. Även här för att kollra bort den samvetsgranna rösten som dånar i bakgrunden "Du skall icket slösa i onödan!".
När jag skriver att jag tänker "unna mig något" så menar jag att jag ska unna mig själv latheten att slippa gå och tvätta av mig sminket  Jag tänker rasa direkt ner på sängen och kommer troligtvist ha smulig mascara på kudden och eyeliner på kinden imorgon. Men vet ni vad? Det är det fan värt. Och jag vägrar göra något åt täcket som glidit ur påslakanet. Det får fan bli min fredagslyx. Godnatt!

 

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.