Knappast någon Gordon Ramsay

Usch. Jag åt en riktigt äcklig portion med stuvade makaroner cornetti rigati integrali. Jag äter inte stuvad pasta så ofta så jag måste alltid kolla efter recept på internet ("Internet!? Ha!  Kan hon inte koka stuvade makaroner utan att följa recepet?" kanske alla morsor med fem ungar fnyser nu) och det är alltid olika recept som jag följer. Iallafall. Jag vet inte vad som gick snett. Kanske var det att jag var tvungen att göra potatismos och steka quornbullar samtidigt. Eller så var det när jag läste fel och kokade hela redningen samtidigt så det vart mystiska klumpar medans jag la in mjölet i skafferiet. Sen måttade jag lite galet så det var tok för mycket redning till "makaronerna".

Ja man är fan ingen Gordon Ramsay (men till mitt försvar så kan jag göra jättegod omelett!).