En halvlång bokenkät

Senast köpta inbundna bok: Nattens väktare: Nochnoj dozor av Sergej Lukjanenko       
Senast köpta pocketbok: Pengar som gräs av Eric Schlosser

Favoritgenre: Grafiska romaner, thrillers & historiska romaner
Ultimata längden på en bok: cirka 400 sidor
Favoritbokhandel: Bokus, Åkerbloms & Science Fiction Bokhandeln
Favoritbibliotek: Robertsfors bibliotek och Stadsbiblioteket i Umeå
Favoritplats att läsa (i hemmet): Sängen, toaletten & vid köksbordet
Favoritplats att läsa (utanför hemmet): Förut var det i skolans bibliotek men nuförtiden blir det mest när jag sitter på bussen/busstationen.
Fem författare du alltid köper i inbundet format: Hmja jag är inte så noga med om det är inbundet eller ej. Jag föredrar helst pocket då man får plats för fler böcker och sen är dom lätta att hålla i. Hade jag haft ett stort hus till förfogande så kanske jag skulle köpa fler inbundna. Så jag passar frågan.
Bästa lässnackset: Skorpor med ost eller riskakor.
Bästa läsdrycken: Apelsinjuice, starkt svart kaffe eller sött fruktté.
Bästa bakgrundsljudet vid läsning: Gärna inget alls men är det redan mycket bakgrundssorl så stänger jag gärna av med musik. Då lyssnar jag helst på instrumental musik ex, soundtrack från serier, Vanessa Mae eller Apocalyptica.
När på dygnet läser du helst? Tidigt på förmiddagen eller på sent på kvällen som gärna sträcker sig till långt ut på natten.
Bästa bakfylleläsningen:   Nina Hemingsson, Noblesse & gamla Manga Mania-tidningar.
Bästa kollektivtrafikläsningen: Kortlästa texter. Noveller eller tidsskrifter.