Jag överlevde Stadskampen

Anledningen till att jag legat som ett snörvlande och ynkligt kolli i sängen nu den senaste veckan är för att jag åkte på en ultra bautaförkylning när jag var i huvudstaden. Varför jag åkte på min ultra bautaförkylning är mycket enkel : jag sprang bokstavligen omkring i hällregnet över hela södra Stockholm. Varför springer man omkring i hällregnet över hela södra Stockholm och åker på en ultra bautaförkylning kanske ni undrar. Jo, för att jag var med i något som heter "Stadskampen" och mitt lag var hundra procent inställd på att vinna hela tävlingen så vi kutade uppför backar, trappor, genom tunnelbanan, parken, över buskar och mot röd gubbe. Allt för att klara av så många uppdrag som möjligt under den utsatta tiden. Jag tycker personligen att mitt lag gjorde en förjävla bra insats med tanke på att ett lag hade kapat en buss och åkte till vartenda tävlingsstopp och ett annat lag tog "tuben" till tävlingsplatserna medans vi sprang till fots nonstop. Därav den brutala träningsvärken jag kom hem med. För att vara en grymt otränad person med dålig kondition plus rökare så borde jag ha kastat in handduken redan vid trappan uppför tunnelbansstationen, men har man adrenalin som exploderar i kroppen så är man i trans och verkar kunna gå över berg eller i det här fallet, springa över en timma genom Stockholm!

Jag rekomenderar "Stadskampen" till företagsfesten eller möhippan/svensexan, otroligt roligt och fina priser. Men jag ska inte avslöja för mycket för det förstör det roliga!

 

Kuriosa: mitt lag kom på andra plats, eller inofficiellt så vann vi med tanke på att det s.k. "vinnande" laget åkte buss hela tävlingen vilket väckte en hel del irritation. När de mottog deras pris så buade hela rummet åt dom, hehe.