Robertsfors har förvandlats till ett tropiskt paradis

Gårdagen började visserligen rätt så visset och sen gjorde jag en interjuv för Sveriges Radio och den kändes väl sisådär, hoppas jag inte blir lynchad av lyssnarna, haha. Sen var jag och handlade sallad på affären och stötte på en gammal bästis som bjöd in mig på grillning senare på kvällen på Bruksudden. Och eftersom det var några år sen vi sist pratades så tackade jag snabbt ja och det var en kanonkväll! Det är skönt när det känns helt naturligt fast det gått så lång tid, eller som om tiden stått stilla. Vi pratade mycket om gamla anekdoter från våran barndom och skoltiden. Jag växte nästan upp i hennes familj med alla hennes systrar, en skön kontrast mot mina bröder.
Eftersom min väninna bara var hemma och hälsade på i Robertsfors passade jag på att umgås lite med henne idag innan hon skulle fara hem. Vi satt och drack starkt bosnisk kaffe ute i den fyrtiogradiga solvärmen. Gick och handlade vattenmelon och färgglad isglass och så vidare. Gjorde upp planer på att kanske fara ut och dricka öl i staden nästa vecka.

*

Pratade med nii-nii som är nere på Sweden Rock och deras spelning hade gått jättebra med en publik på cirka 2000-3000 personer, dock har dom risigt väder därnere, regn och åska. Inte som i Robertsfors som har bjudit på rena rama utomlandsvärmen. Men det känns roligt att publiken hade gett bra respons och nu får man hålla tummarna på att det ramlar in några lukrativa erbjudanden.
Nu har jag grillat (igen) med storebror den äldre och några av hans kompisar på bakgården. Kvällens planer är väl att slappa på några filtar och dricka tills solen går ner. Den portabla radion spelar härliga sommarlåtar med bl.a The Cranberries och Elton John.

Trevlig fredagskväll på er alla önskar en nästan solbränd Minnalainen.