Dagens lista och japansk 8-bit tune

 

Dagens har gjort: druckit perkele-kaffe, läst papperstidningen, bokat flygresa, klämt finnar, gått igenom nästan tvåhundra festbilder varav hälften bara var blurr och sett klart Durarara!
Dagens frisyr: sjaskigt och uppsatt med en hårklämma
Dagens klädsel: svarta noppiga hemmabyxor, turkost linne och svart lång skjorta
Dagens funderingar:  vad det blir för väder till midsommar, vad hände med Nic & The Family? Kommer min VISA-betalning att funka eller blir jag tvungen att ta bussjäveln ner till centralmakten, varför smakar kaffet gammal strumpa?
Dagens planer: boka en hemresa, se brittisk dokumentär på datorn, måla tånaglarna, hålla mig inomhus.
Dagens materiella vill ha: min batterilucka till mobiltelefonen, nagellacksremover och andra säsongen av Hell’s Kitchen.
Dagens humör: trött, avhängd, frusen & uttråkad.
Dagens irritationsmoment: minigrisen som snarkar så att tapeten håller på att ramla ner, överröstar ljudet från datorn fastän jag skruvat upp så högt det går.
Dagens vykort: Från storebror den äldre som var i fosterlandet, texten löd: "Terve Minna! Onsdag idag, har just bastat +95 härliga grader. Vart i skogen och gjort "vinta". Imorgon drar vi till Olluluokta i Jokkmokk. Stannar till tisdag. Har handlat "godis" till dig idag. Blir fiske, bastu och cookalong med glädje nu i några dagar. Vi ses till midsommar ’orvar*’ "
Dagens låt:  "Chase the Light!/Fear, and Loathing in Las Vegas"

 

 

 

* = "orvar" är från franskans "au revoir" och något vi syskon säger till varandra istället för adjö.