Pai mu tan och Reverie du Soir

Internatets egna event-grupp anordnar ikväll brännboll och andra roliga aktiviter. Själv avstår jag allt och ska istället sita i min lilla kammare och trycka. Måste kurera mig efter veckans brakförkylning. Ska se på en #!@% massa anime, dricka mitt goda nyinköpta svarta té med hallon, pai mu tan, äpplen och jordgubbar. Sen kanske en och annan bit mörk choklad slinker med.

Idag var det såklart Fina fredagen och jag körde på orangea strumpbyxor, gråa högklackade sandaletter med kilklack, jeansshorts, svart långt linne och en bolero med bred ryschkrage. Till det hade jag ett halsband med fyrkantiga glaspärlor i orangea med matchande örhängen i samma färg. När folk säger "vad fin du är idag" så svarar jag: "givetvist, det är ju Fina fredagen!"

Idag kom mina efterlängtade affischer och det blev superkäckt när dom kom upp på väggen. Här är en utav dom: