Finska föreningen och övriga noteringar

Den inofficiella Finska föreningen som jag ingår i, anordnade en dambastu ikväll på skolan. Vi hade ansiktsmask, hårinpackning, renskrubbning av kroppen och mingel. Nu funderar jag och resterande i den Finska föreningen på att veckovis anordna bastukvällar för kvinnor och lära dem hur man badar bastu innan året är slut (dvs, mindre bikini och mera renskrubbning). Minglet var uppskattat och vi fortsatte fram till småtimmarna faktiskt.

Mer som hänt i veckan är att EU-projektet går framåt, jag är sekreterare och den enda som har erfarenhet av styrelsemöten, min förkylning håller på att avta bortsett från min äckliga rethosta, vi hade föreläsare idag från sydafrika som berättade om gepardfarmar och jag köpe en vacker musmatta, förra veckan hade vi den yngsta riksdagsmannen på besök, jag vart framröstad i klassen som representant för elevrådet i måndags, på torsdag ska vi på studiebesök på vattenreningsverket och imorgon ska jag shoppa underkjolar med min frisör som klippte mitt hår förra veckan. Och sen håller en storm på att dra över västkusten och jag vill knappt gå ut då det blåser så infernaliskt mycket.

Över och ut, salut!