Pojkbandsfest!

Jag satte döden i halsen när jag läste att två av tidernas största pojkband har slagits ihop och ska ut på en världsturné med bland annat stopp i Sverige nästa år.  Som ett gigantiskt stycke fjortisbarndom serveras på ett silverfat. Jag kände mig lite lockad att fara och se konserten men sen slog tanken mig att jag nog kommer att få trängas med två generationer, arga fjortisar i min egen ålder som skriker tills trosorna är fuktiga efter Nick Carter samtidigt som trettioplussare slår stilettklackarna i revbenen på en för att förhindra att man kommer Jordan Knight för nära.

Så om jag inte lyckas dra med mig någon på konserten så är min reservplan att köra ett hemmabrännt medley med Back Street Boys cd-skivor och NKOTB’s livekonsert från -89.

 

Förutom mig själv, hur många såg den här serien när de var yngre?

Etiketter: , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.