Draw something!

Av mina endast fyra spelappar som jag har på min übertelefon så är spelet Draw Something min absoluta favorit. Jag har inte ritat ett skvatt sen jag var hemma hos äiti (hon tillhör en av de få som har kvar original MS Paint på sin dator) i julas och då kom det här spelet neddimpandes som en trisslott på gatan. För er som inte spelat DS så är det ytterst simpelt, man väljer mellan tre ord som har olika svårighetsgrader och som ger mindre eller mer poäng. Moståndaren ska gissa vad du ritar och gissar hen rätt får du poängen. För poängen kan man bland annat byta/köpa till sig flera färger. Lite som Pictionary fast för telefonen. Och det bästa är att den kostar ingenting. Här är lite av mitt kludd som jag gjort till mina vänner.

Jag var så nöjd med den här men ack så insåg jag när jag klickade på "Done" att jag av misstag tryckt på ordet golf…tja jag klandrar inte min motståndare när hen inte räknade ut vad ordet var…

Jag tycker jag ritar både snabbt och begripligt, desvärre finns det dom som ritar betydligt fortare…men inte det minsta begripligt! Se nedan för enastående komiskt exempel ritat av storebror nr.2
 


(nån som kan gissa vad det ska föreställa utan att titta på bokstäverna?)
 

Etiketter: , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.