Metalmorsorna och slumpen

Så djävulskt hur det kan slumpa sig.
Igår satt jag och skulle förboka en biljett åt morsans sambo för Nordic Rock, brorsans band ska ju spela där nästa fredag. Bandet, Summoned Tide, har ordnat så att bandmedlemmarnas mammor alltid kommer in gratis på alla deras spelningar, "metalmorsorna" kallas de (min mamma inräknad). Iallafall, jag var in på Nordic Rock’s facebooksida för att klicka mig vidare till hemsidan och boka biljetten och la märke till att de hade en tävling där man kunde vinna fribiljetter. Det enda som krävdes för att vara med i tävlingen var om man gillade och delade ett inlägg, jag såg att tävlingen var påväg att avslutas och klickade, ja bara för att. Sist jag vann något förutom nån boktävling var en julkorg när man var nio år så jag tänkte inte mer på det.

Tro fan att jag gick och vann en av de där fribiljetterna. Jag var sist med att få reda på det, för när jag vaknade visste fanimej varenda en det. Så djävulskt tur att man inte själv köpte en biljett igår!

Nu:  Tyskland – Italien, fotboll!