Summa sumarum, helgens händelser

# kom fram till att  vänlighet är som en varm haldsuk när det är trettio minusgrader eller som en gul ballong när du känner dig lite nere
# lyssnade på industriell metal med raspiga gitarrer och whiskeyhesa sångare med grannarna
# blåste bort lite damm från plånboken och stannade hemma när alla gick ut
# insåg att jag börjar bli för gammal för fjortisfylla redan klockan tio
# fick komplimangen att jag "skulle vara snygg om jag till och med hade en sopsäck på mig"
# spelade blippigt synth och drack hallongodisshots på en zebrasäng
# lärde ut finska för nybörjare och drack sött citronvin
# Kräktes på festens playlist med åtta låtar varav 90% bestod av Michael Jackson
# vaknade okristligt tidigt på lördagmorgon och fördrev tiden med att chatta med en magsjuk födelsedagsgubbe som fick inleda sin stora dag med att sitta på dasset.
#  hittade en gammal bild som fick mig att se väldigt Russko- iz
# gick en regnig promenad med halvtrasigt paraply med fina flickor ner till den lokala handelsboden och klappade på en död ren
# drack barnkalassaft, lekte med en  mazarintårta och försökte komma på den engelska motsvarigheten till "fika" och "lagomt"
# återvände till det fina nittiotalet och barndomen med att köra gamla tecknade filmer där huvudpersonen är prinsessor som sjunger sig igenom historien och i slutändan gifter sig med sin prins.
# insåg att den sista (någalunda) varma höstkvällen var just nu så värmeljus tändes, vin öppnades och Lars Winnerbäck "jag får liksom ingen ordning på det" fick agera bakgrundsmusik.
# smed planer hur man ska bemöta alla jämnåriga som gått och blivit med "villa-volvo-och-barn" och undrar varför man själv står utan både karl och unge när man, hemska tanke, redan är tjugofyra.
# ultrarapidssöndag, dåliga tv-program, häagen-dazs glass, fåglarna drog söderut och vi drog ner persiennerna för att slippa få dåligt samvete över att det var sol ute och vi var inne


Copyright mig eller nåt, bilden föreställer en mazarintårta och lite Ballerinakladdkakskakor.