Mustasch-lördag!

Ska ni festa till det ikväll? Rentav ut på krogen och ska ladda upp på en förfest med kompisarna innan? Men är däremot sjukt trött på de gamla urtjatade drickspelen som ölspelet och "jag har aldrig"? Då tycker jag ni gör som jag denna lördag och spelar mustaschleken. Hur gör man? Enkelt, klipp ut lite mustascher och fäst på tvapparaten/dataskärmen. Kör igång en film och när ett ansikte matchar in till en av mustascherna är det bara botten upp! En variant kan vara att varje deltagare har varsin mustasch och när denne dyker upp dricker man en shot. Ja fan, det är bara att vara lite kreativ så ska ni se att ni hinner bli apraka innan ni går ut.

Själv har vi mustasch-afton på skolan, eller som det står på FB : "För oss som inte hade råd med en utlandsresa till Prag/London/Gran Canaria och spenderar lovet på våran eminenta skola erbjuds det istället schysst häng med temat MUSTASCH, det blir mustaschlekar, mustashsnack, vi lyssnar på gruppen Mustasch, Minna tipsar om bra bloggar om skägg och mustascher och så kommer alla att ha…just det, mustascher!"