Syntax Error

Jag har en "vägg-granne". Han bor inte med mig eller så men han har rummet väggen emellan. Vi brukar skämta att vi sover ihop eftersom sängarna är placerade bredvid varandra fast bara i varsitt rum med en vägg för. Jag hör när han sover oroligt och sparkar i väggen och han hör när jag lyssnar på Charta 77 med mina skraliga högtalare. Jag har bara känt han i cirka fyra månader men vet direkt när han ljuger eller döljer något. Iallafall. Jag har känt grabben i några veckor och vet om man har haft dambesök på rummet bara genom att kolla munvingen, så hur fan kommer det sig att jag fortfarande inte känner min dator fast jag haft den i två år? Man spenderar kvalitetstid, skämmer bort den med programuppdateringar och ger den villkorslös kärlek men ändå när du minst anar det och slinter med fingret på en tangent så blir det error och kattskit av allt.

Det enda bra med mitt datormissöde var att jag kom att tänka på det episka radioprogrammet Syntax Error som sändes på P3 för några år sen. Och är man precis som jag förälskad i gamla tv-spelskonsoler med tillhörande spel och blippig musik rekomenderar jag att man klickar på youtubelänken nedan. Eller laddar ner någon av de hundra avsnitten som finns direkt från Syntax Error’s hemsida, eller om man så vill, lyssna på mitt favoritavsnitt som är om Mega Man.  Åh vilken nostalgi och vilken lycka att jag inte börjar förräns halv elva idag. För jag vet någon som ska back to the 80’s!