Februari-fotoutmaning A-Ö

Ända sen jag påbörjade  abc-utmaningen för drygt två år sen har det grämt mig att jag aldrig avslutade skiten, så nu gör jag ett nytt försök nu när det är första februari (eftersom februari månad har lika många dagar som alfabetet har bokstäver).
Det hela är mycket enkelt, man fotograferar ett motiv som börjar på bokstaven med start på A och sen kör man hela vägen till Ö. Observera att man inte får använda bilder ur ens bildarkiv på bloggen/hemsidan utan bilden måste ha tagits nyligen, och givetvist har man tagit bilden själv. Så nu utmanar jag mig själv att fota hela alfabetet, och den här gången ska jag komma längre än till bokstaven S. Gillar ni att fota så tycker jag att ni hoppar på tåget.

 


A som i Ankare
 

 

Etiketter: , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.