Onsdag den sjätte februari, en helt okej dag!

Fan vad en god natt sömn kan göra för ens dag. Sov hela natten och vaknade av mig själv klockan fem på morgonen, helt fucking utvilad. Drömde sådär fantasieggande och myspysigt som ger en varm och behaglig känsla av ro när man vaknar. Låg kvar i två timmar under täcket och surfade på min telefon innan jag klev upp klockan sju och hade en perfekt frukost med rostat bröd, ägg och kaffe medans jag såg ett favoritavsnitt av serien Durarara! (ett avsnitt med såna cliffhanger att man skriker förtjust och upphetsat vid varje vändning). Rökte en cigarett, sminkade mig framför spegeln och spelade Kristoffer spelar flipperspel så högt jag ville på stereon eftersom jag var ensam hemma. Sen fixade jag med hår och smycken och drog på mig arbetskläderna. Fick hjärnsläpp när jag såg att det "bara" var minus fem utomhus och struntade i både handskar och mössa (ett misstag jag inte insåg förräns jag skulle hem klockan fem och temperaturen sjunkit med tio grader till plus lagt på sig snålblåst). Gick och arbetade fem helt trevliga timmar, fick den trevliga nyheten att min pappa fått en plats på äldreboendet. Underbart! Smolk i bägaren var när jag gick hem med en kollega och insåg att man fan är dum i huvudet om man skiter i mössan vintertid i norrland. Känseln från kinderna, hakan och pannan var helt borta när jag kom innanför dörren och återfanns inte förräns en kvart senare. Sen komponerade jag en helt fantastisk gul marängtårta med citronfromage, choklad, mango och kiwi. Farsgubben levlar upp imorgon så då är det klart att man gör poppig tårta med neonfärgade ljus.

Tre roliga saker i veckan:
1, föreläsning imorgon av Ola Polmé, har skrivit flertalet böcker varav min favorit "Vanvård eller vård av gammal vana".
2, min vän Lindamy och hennes svål karl har housewarming på lördag, har inte sett dom sen i augusti så det ska bli superduper-mega-ultra roligt!
3, får min supergula kofta som jag vann på auktion för en pinsamt låg summa. Gult kan ju vara lycka personifierat.

Nu avslutar jag den här dagen med att spela soundtracket till Final Fantasy IX, ett glas vin och ett helt nummer av Bang.