Val igen !

   Skrev sist om att vi i Skaraborg tillhör numera Västra Götalandsregionen – Storlänet .

                     Nu bär det sig inte bättre än att vi kommer att få glädja oss åt att få välja ledamöter till detta län ännu en gång … Hur roligt låter det ! Finns det något tråkigare och mer enahanda än valpropaganda . När alla lovar och nästan svär på hur bra sjukvården kommer att bli bara just de får makten . Vi har ju under årens lopp sett olika politiska konstellationer utan att resultatet nämnvärt har ändrats .

                                Upprepade nerläggningar på olika sjukhus , trots protester från befolkningen . Ideliga förändringar på alla områden med hänvisningar till brist på pengar . Men det är ju alltid hur man prioriterar .

                              Kunde man inte komma på något enklare sätt att genomföra den typen av val som nu väntar oss här . Jag tror att man helt enkelt kunde ha en Lottoliknande dragning där bollar med namn ramlar ner i rad  . Det är ju ändå ingen större skillnad för folk oavsett vilka bollar som ramlar ner .

                                Dessutom skulle det bli mycket billigare för skattebetalarna eftersom det nu väntade valet kommer att bli ett miljonkalas . Tur att vi inte har valplikt .Mitt val kommer i alla fall att bli att inte välja alls !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.