Vårdagjämning

Så här på vårdagjämningsdagen känner jag behov att skriva om lite roligare saker trots alla bedrövligheter ute i världen som krig , jordbävningar och kärnkraftsolyckor . Beträffande våren , så är inte heller den riktigt pålitlig eftersom den verkar ta vissa snedsteg i form av plötsliga , kraftiga snöfall . Men det brukar ju ge sig

                  Till att börja med måste jag medge att jag känner en viss sympati för den föreslagna nya S-partiledaren Juholt . Han har sagt att han är så satans trött på dessa närmast religiösa utrop på förnyelse ! Jag kunde inte ha sagt det bättre själv .Sen hörde jag en intervju i radion med hans mamma . Hon sa att hon hade försökt lära honom att ordet KANSKE inte borde finnas !     Det är ja eller nej som gäller …….Kanske kan man återfå förtroendet för det partiet igen .

                       På tal om dessa politiker måste jag förmedla vad jag läste i min morgontidning i dag .Det har visat sig att en del Riksdagsledamöter ibland har svårt för att trycka på rätt knapp när det är omröstningar i riksdan .Bortförklaringarna är många . En kvinna säger att hon fick syn på en stilig person och " glömde bort " att rösta ….. En annan " tappade koncentrationen " när han skulle rösta om demensvården…….. En handlade julklappar istället. …Någon skyller på att han släppt knappen för tidigt , medan en påstår att hennes knapp " inte fungerade "!!!!!!

                                 Förmodligen får det  anordnas kurser i det komplicerade samspelet mellan ja-nej och avstå – knapparna !!!!!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.