TV-program igen

Sist så skrev jag om problem med hungerkänslor när man ser läckra maträtter tillagas i TV . Men sen kom jag att tänka på att det ju faktiskt finns matprogram med direkt motsatt effekt . … Om jag i köket hade en sån där liten TV-apparat som oupphörligt och under tvångsmässiga förhållanden visade matlagning med han Plura och hanses kompisar skulle min matlust avsevärt reduseras . Men såna program undviker jag .  Plura är nog bättre förebild som musiker än matinspiratör .

                        På tal om TV- program måste man nog konstatera att fantasin gällande nya programideer måste vara på upphällningen ….Jag tycker inte om såna där  eländesprogram som tex skuldfällan , byggfuskarna , onormalt tjocka som skall banta osv. Listan kunde göras mycket längre . Har svårt att se andras misstag som underhållning …. Som om det dessutom inte vore nog så ska det börja ett program som heter : " Mamma byter bo " !!!!! Vad är det för roligt med det ? För att inte tala om den nya sajten på internet som uppmanar gifta människor att vara otrogna  !!

                                   Det finns alldeles nog med elände utan att man skapar  nya sätt att uttrycka det  på .!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.