En evigt pågående revolution

Hörde i dag ett reportage från Egypten . Det behandlade livet efter revolutionen . En av de intervjuande kämparna menade att det inte går att slå sig till ro nu och tro att allt ordnar sig med demokratin , utan det behövs ett ständigt tryck på politikerna .

                                          Ja , det ska gudarna veta . Jag har en känsla av att det skulle krävas en revolution i månaden om de styrande skulle förmås att förstå och komma ihåg vilkas intressen de är utsedda att bevaka . Och jag talar då om landet Sverige !Tyvärr är vi alldeles för mesiga och det leder till att allt bara flyter på .

                       Det jag nu vill skrika och sparka i väggarna för är politikernas rent av obefintliga förmåga att känna och förstå andra människors behov . Här i Lidköping har dom inte förstått att folk som sitter i rullstol är beroende av att själv kunna ta sig fram med permobil . Ni vet en sån som användarna kan styra själva , och som ger en viss , om än begränsad frihet åt personen ifråga

                      Dom har helt enkelt inte förstått att en permobil är den handikappades ben !!!! En sak som en fyraåring säkert begriper . För att ett dylikt fordon ska beviljas till en handikappad krävs att man bevisar att man är beroende av den för att uträtta endast NYTTIGA  saker , som tex. handla osv . Det börjar likna rena undantagsregler!!!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.