Den tekniska utvecklingen ….

till för vem , undrar man ibland ! Det kvittar vart man ska försöka ringa i dessa tider , om det inte är en privatperson förstås , så nog sjutton möts man av nån slags telefonsvarare .

                          Antingen ringer man på fel tid eller i bästa fall så blir man tillfrågad om vilkat ärende man har . " tryck ett , två eller tre , " och när man tryckt nåt alternativ så återkommer den metalliska rösten med ytterligare frågor !!!

                      Sen kan man få veta att man tex är nummer 21 i kön . Inte ska man ju ha bråttom , och det har ju inte jag heller . Men de som jobbar . Hur gör dom ska  ringa nånstans ? Min undran är : På vilket sätt har det blivit enklare att ringa …

                     Det är ju tvärtom!!!  Men kanske är det smidigare för folk på myndighetsinrättningar att helt enkelt slippa svara på besvärliga frågor . Man kopplar helt enkelt på terrorapparaten och går på kafferast !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.