Sol – och vårande inom Saabaffären !

Eftersom Lidköping som jag bor och verkar i ligger nära Trollhättan och Saab är tidningarna här ganska uppmärksamma på vad som händer med denna följetong .

                        Min fasta övertygelse är att  den lille charmknutten Spyger har kollrat bort näringsminister Maud olofsson så till den grad att hon kommer att åka på en riktig blåsning vad det lider !    Idag kan man i Göteborgstidningen läsa om de senaste turerna .vilket dribblande med pengar och säkerheter hit och dit . Dessutom kommer det att bli Svenska folket som får betala hela kalaset till slut .

                        Beviljande från staten på astronomiskt höga lån , med Svenska ataten som garanto. Och Saab får sälja lokaler som egentligen måste hörs till staten , eftersom  de tidigare stått som säkerhet för tidigare lån !

             Herregud , vilken röra !!!! Hur många gånger ska Svenska folket betala dom enstaka bilar som tillverkas ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.