Tiggare kontra Vargar …..

Nu är det så igen !      Att jag vill skrika och sparka i väggarna igen !

                             I Sala har man beslutat i Fullmäktige att förbjuda tiggare  ! Hör intervjuer med ledamöter som varit med och beslutat in detta miserabla ärende .

                                Dom diskuterar ungefär som mina symöteskompisar gjorde för ett tag sen ! En diskussion som föranledde mig att läxa upp dom . Varför går människor ut och tigger måste man ju för det första fråga sig ?

   Ja , inte är det för att visa upp sin eländiga tillvaro , det borde var och en kunna räkna ut ! Med det alltmer hårdnande samhälle vi lever i även i Sverige är det kanske nödvändigt om man vill ha pengar till mat åt sina barn ! Vad gjorde du läsare av detta om du var arbetslös , utförsäkrad från allt vad ersättning heter och vet att du har barn med behov sittande hemma ?

              Jag skäms över att det i mitt rika land ska behöva finnnas folk som måste tigga för sitt uppehälle !!! Det måste vara det mest förnedrande man kan behöva !

                                     Att skylla ifrån sig på att det är ligor som står bakom gathörnen och tar pengarna håller inte i längden . Ser samtidigt att man skall i kväll ha en debatt som handlar om vargarnas välbefinnande i TV ….. Man mår illa !!!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.