Den handikappade sångaren Saade !

  Läser i dagens GP en intervju med den Eurovisionshlageraktuelle Erik Saade. . Som får mig att vilja skrika och sparka i väggarna  !

                 Samtidigt som han säger sig villa lämna dagispoppen , får man som läsare av intervjun uppfattningen att det är just där han hör hemma med sin omogenhet .

                                   Det som retar mig är hans inställning till det sätt som han parkerar sin bil .  " Parkeringsböter är typiskt mig, det är min stil . Bara i går fick jag två . Jag parkerar på HANDIKAPPLATSER HELA TIDEN , för att jag inte orkar hitta någon parkering " . ( Slut citat )Han har tydligen inte förstått vitsen med handikapparkeringar . Att det finns människor som har svårt att gå , att det finns människor som måste ta ut en rullstol ur bilen för att ta sig fram . Att på detta sätt sno platsen för dom av en frisk och rörlig människa är rent skamligt .

              Det är rent av så man kan ana att han kanske trots allt har ett handikapp , men det sitter nog förstås uppe i dom högre regionerna !

     Läser i samma tidning en liten notis som säger att höginkomsttagare får snabbare vård  än låginkomsttagare . Eftersom Saade förmodligen tillhör den första gruppen kanske han kan få hjälp , men det är ju brottom , tävlingen är väl till helgen .

                            Jag hoppas han kommer sist !

3 kommentarer

  1. NaJS

    Hoppas GP inte har fel citerat honom…Annars håller jag helt med dig!
    Och med den från början dåliga låten borde han kommit sist första gången:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.