Besök från Norrland

   Har inte hunnit skriva på ett tag . Har besök av min syster från Norrland ,närmare bestämt från Mellansel .

                        Kan inte påstå att hon är så störande , men innan hon kom fick jag reda på att hon gjort sån där laseroperation på båda ögonen så hon sa att så bra som hon ser nu har hon knappast aldrig gjort !

                                          Detta föranledde ju mig att göra en uppryckning med städningen ifall hon skulle gå runt och glo i hörnena . Och sen nu när hon är här måste man ju även skapa en viss förströelse .

             Men i dag kom jag på att sätta en sax i händerna på henne och ge order om att klippa remsor av gamla avlagda t-shirt som jag någon gång i framtiden ämnar virka en matta av . Ska visa bild på mattan när den är färdig .    Men det ges inga garantier om tidpunkten !!!!!

                                               Nu ska jag köra hem henne till Mellansel , så nu får ni klara er själva en vecka .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.