Reklaminkomster ?!

      Har läst om bloggare som tjänar en massa pengar på det sätt som dom skriver bloggar. Jag har ju förstått att det beror på att företag gör reklam för produkter som omnäms i skriverierna .

                        Har funderat på detta . Hur jag ska kunna hamna i den situationen .          Men nu är det ju i sanningens namn så att jag för det mesta skriver negativt om både saker , personer och andra företeelser i samhället .

                 Jag har då rannsakat mitt inre . Finns det ingen säljande produkt som jag finner bra ??              Då kom jag på : PÅSKLÄMMOR ! Ni vet såna här klämmor till plastpåsar som man använder till tex bullpåsar istället för gummiband , som emellanåt ställer till ett välda förtret hos en del personer .   " Du och dina gummiband "!

                        Sen kom jag på en annan sak : Det här tunna Tvinnermunstycket till dammsugare är också väldigt bra .

                 Kanske borde jag också lovorda rullatorer för de som har svårt att gå . Även om jag än så länge inte behöver någon .    Ja , det här är ju inte direkt några glamorösare produkter  , men väl värt ett försök ändå .

2 kommentarer

 1. MARITA

  Härligt Inga att du är på G igen , jag menar med skrivandet.Hoppas även att rösten kommit tillbaka.
  Fick nu läsa tre inlägg av dig. Som vanligt trevligt och med humor!!!
  Du skriver om reklam på bloggen så nu passar jag på att göra reklam för
  http://www.hackspetten.nu
  Sidan med humor,känsla och kvalitet 🙂
  Eller hur??
  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.