En radiolyssnares klagan ….

Då det i dag kom en räkning från Radiotjänst med anmodan om att betala den stipulerade avgiften känns det som att man har rätt att klaga på programmen . Både i radio och TV .

                  Egentligen skulle man inte betala nån avgift alls sommartid för TV:n eftersom programmen är återkommande repriser . Repriser på repriserna är inte alls ovanligt .

                       Undrar om man på nåt sätt har devalverat Sommarpratarna från radioledningen . Eller är det jag som är grinig ?  Jag tycker nämligen att " pratarna " i sommar har bestått av kändisar och diverse lösa personer som inte har förmått hålla mitt intresse levande . ( Bortsett från den " vanliga " kvinnan som berättade om sin mans sjukdom och bortgång , och tiden därefter . )

           Det bevisar att man istället för dessa eviga kändisplågor som skall ventileras , hellre vill höra tänkvärda uppleverser av människor som verkligen har något att berätta !

                          Olyckliga barndomar det verkar varenda skådespelare av rang ha upplevt ! Det kan man utläsa bara av att titta på löpsedlar !

                          Undrar vilka barndomar de aggresiva ungdomarna och barnen i England upplevt eftersom dom beter sig som dom gör !!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.