”Krisernas kris ” !

      Är det nån som har undgått att höra ordet " kris " nämnas minst ett tiotal gånger vid varje nyhetssändning de senaste veckorna ?

                    Det är " Krismöte om ekonomikrisen " , " krismöten i regeringar " , och så vidare .              Fy fanken va trött jag är på detta ordet !!!

                       Slog för skojs skull upp ordet i en uppslagsbok för att se hur det beskrivs . "kris 1 : avgörande vändning , svår situation .2 Malajisk dolk " !

                                     Förmodligen är det " en svår situation " , som åberopas . Tror för min del att det mer är för att få folk ner på knä inför kommande nedskärningar . En som nog drar nytta av krispratet är väl ändå vår statsminister . Är det nån som är förvånad över de framskjutna sk. reformerna , som det kom besked om i dag ?

                          I alla fall inte jag . Moderaterna har ju som bekant inte majoritet i riksdan för sina skattesänkningsförslag . Då är det ju klyftigare att spara dom till nästa val !!!

 Tröttsammats är att höra alla dessa intervjuer¨med olika experter som analyserar läget både utomlands och i Sverige . Om dom nu besitter så bra åsikter varför hörs dom inte INNAN krisen uppträder !!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.