Grått är inte alltid grått ……

             Det har varit lite uppehåll i skrivandet på grund av att jag håller på att måla om i lägenheten jag bebor .

                    Visserligen är det en hyreslägenhet jag bor i och det innebär att man inte behöver reparera själv . Men eftersom vi har bott här i tio år tyckte jag att det behövdes en uppfrächning i hallen och tillhörande lilla kapprum .

                Förhandlade då till mig av hyresvärden att om han betalade färg och material så kunde jag måla själv.  Det gick han med på , och nu är jag alltså i gång.

                       För att få nya fräcka färger bestämde jag mig för att ha rött i den stora hallen och grått i kapprummet .  Det röda var lätt att bestämma , men dessvärre inte den gråa färgen .    Antingen blir den rosa eller också lila !!!

                Efter provmålningar tröttnade jag och bestämde att nu får det bli en ren grå färg  . En färg som innehåller endast svart och vitt . ( Ni vet , det blandas ju i färgaffären ) .       Nu blir det målning i morgon utan nån som helst provmålning …

                       Håll tummarna ! Jag vet inte hur det blir …. Men å andra sidan ,lite spänning måste man ju ha i tillvaron !!

En kommentar

  1. Marita

    Känner igen det där med färger.
    Det är inte det lättaste, jag brukar sällan bli nöjd efter första strykningen. Då blir det färgaffären igen och så kan det hålla på tills Beppe fullkomligen tröttnat på projektet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.