Tillrättaläggande angående huspoeten !

          Var till biblioteket för att låna en bok av den tidigare publicerade poeten Pelle Näver .

                  Då upptäckte jag att han stavade sitt förnamn med Ä …. Han heter alltså Pälle näver !    Härmed är det ändrat och ordnat

    Här kommer en dikt :

                                     Kverulantia från Svithjod

      I folkhemskupan år från år det dräller av drönare med smäckfet ändalykt,                  som sätter i sig honungskarameller i väntan blott på nästa bröllopsflykt .                          Men arbetsbinas vingförslita skara får gno och släpa genom dag och natt                      att alla näktarlystna magar klara till sista surret intill Skatt och Matt…….

        Med djupfryst hjärta och med själen formad för Folkhemsfållans opportuna krav   får Ludde skrida med en sammangormad kulturmimosatill sin andes grav…….  ty mandom mod och morske män ska leva på barnbidrag och all sköns subvention och resten skolas rätt , så de kan veva sin papperskvarn för Sveas rotehjon .

                    Dikten bestod av fler verser , men jag tyckte att dessa två passade bra  just nu med tanke på vad våra folkvalda sysslar med !!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.