occupationer , demonstrationer….

   Jag bor tydligen på fel ställe !!                Hör på nyheterna i dag att det pågår occupationer av parker och olika ställen på bla . Wall street .

                Jag har ju förstås inte tänkt dra så långt , men jag hör att även i Stockholm har det i dag varit demonstrationer i samma anda ….. Vad det gör mig glad  ! Naturligtvis är det unga personer som protesterar mot det ekonomiska vansinne som härskar i världen  ..

          Kan konstatera att jag är 50 år för gammal !!!!!

           Även om jag har stor lust  , så måste jag ju inse att det nog inte är någon större ide att försöka mig på en occupation av Lidköpings Torg i kväll , ( lördag ) , då jag skulle bli ganska ensam.

                Till historien hör att för några år sedan försökte jag elda upp pensionärer till en demonstration för att få behålla ett vårdbidrag för anhöriga . Men dom var för fega .

               Som jag tidigare konstaterat , vi Svenskar knyter händerna i byxfickorna och tiger !!!!! TYVÄRR  .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.