Klavertramp !

En mästares återkomst vad det gäller Klavertramp har återigen äntrat scenen !

                    Den S- märkta fd. näringsministern Björn Rosengren !

          Han som en gång i tiden på vår bekostnad besökte en porrklubb , dock för honom helt ovetandes . Han visste ju inte vad det var för sorts ställe …

        Stackarn , nu har han pratat bredvid mun om Juholts fortsatta ledarskap , eller rättare sagt om behovet av hans avgång .

     Dom herrar som säkert ångrar att dom tackade ja till middan hos Rosengren , S- topparna Östros och Österberg måtte nu lida alla helvetes kval . Där var det inte plats för förtroenden !

         Å andra sidan kanske vi ska tacka Rosengren för att han räddade Svenska folket  från att ge nån av dessa två  något större förtroende . Man kan annars ana att deras framträdanden på senare tid har haft ett visst syfte … Nu kan dom glömma det !

          Tittade för övrigt på Skavlan i går kväll som jag gillar , Men då tuyckte jag att han var för tam i frågorna till Charmören Spyker ….

               Vad man undrar är hur det kan komma sig att man sluter såna avtal med den man köper ett företag av ( GM ) , så att de kan påverka eller stoppa en senare försäljning !!!!        En person med denne charmörs kapacitet borde väl i rimlighetens namn ha förutsett sånt !! Obegripligt .. Här är det döda hundar begravda !!!!!

2 kommentarer

  1. Grönland-

    Vad skall man då säga om den tänkta landsfadern Spjuvholt?
    Inte en siffra rätt. Ser ut som det han är. En falsk fan som skor sig själv på din bekostnad. Grattis.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.