Tragiskt men inte förvånande…

     ……är den Socialdemokratiska kräftgången i opinionsundersökningarna .

                                  Man kan dagligen läsa i någon tidning artiklar skrivna av redan etablerade sossar på väg uppåt i karriären att det hela beror på att partiet inte är modernt nog .

                   HA !        Här vill jag skrika och sparka i väggarna !   Ock påstå att det är precis tvärtom !!!!                 Partiet har sedan länge tappat orienteringen i sin iver att framstå som ett modernt parti , och därmed anammat en politik som ska locka medelklassens väljare.  Men jag hävdar att högerpolitik det är Moderaterna alldeles nog bra på .

                                     Vem försvarar de svaga i samhället i dag ? Svaret ger sig själv : ingen !!

              Ta bara det här med alla hänsynslösa privatiseringar inom vård , skola och omsorg . Vem fan har bett om det ?

        Pappan till den sk skolreformen med åtföljande privatiseringar av skolan heter Göran Persson , och det har jag svårt att förlåta .

                  Hörde senast i dag en intervju med en kvinnlig politiker som motiverade den privatiseringen med att man " ville pröva hur det blev om man konkurrensutsatte skolan " ?!                     Ska barnen vara nåra slags försökskaniner för kaptitalistiska vinstdårar

                        Man behöver inte vara professor i ekonomi för att förstå att de som startar skolföretag vill ha vinst på dem . De startas absolut inte av ideella skäl .

                      Tyvärr finns det inget parti som vågar gå emot detta vansinne längre . Det verkar nästan vara en naturlag att följa borgerlighetens olika påfund . !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.