Julavslutning med Lutfisk .

       Har just städat upp efter lutfiskätning med dottern och hennes familj….

                                    Det får mig att tänka på att jag inte kan undanhålla er ett tips om hur den rätten kan bli ändå goare . ( Frågan är om jag kanske redan tidigare har nämt det i skriverierna , ) men i så fall har ni nog glömt det .

                    Alltså :    Man knapersteker bacon , vilket man sen smular och strör över lutfisken på tallriken när man ska äta .   Smaskens !!

                                    Nu till nåt helt annat . Det har ju varit nyår och kanske är det en och annan som hemfallit åt att vara redig och avge nåt besvärande nyårslöfte … Sånt ligger inte för mig . Det är väl onödigt att direkt utmana ödet och skaffa sig dåligt samvete . Det kan man nog få ändå emellanåt för olika saker …

                                      Ett av dom vanligaste nyårslöftena torde nog vara att sluta röka .Det påminner mig om vad en av mina symöteskompisar berättade om när hon hade skickat sin man på hälsoundersökning av lungorna eftersom han efter vad hon påstod , hade rökhosta …. Han kom hem och meddelade glädjestrålande att " sköterskan undrade om jag var med i nån blåsorkester " , så bra var lungorna ..

                                    Hur motiverad tror ni att han var efter den kommentaren ?!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.