Högsta vinsten………

     kan vara av olika art . Just nu verkar det vara den ishockeyvinst som har inhöstats av Sverige . Nåt som jag ser med ett visst ointresse . Det är väl såklart roligt att dom vinner .      Men å andra sidan , nån måste ju förlora också .

                       Den största vinsten när det gäller olika slags lotterier tror jag nog ändå man gör genom att avstå från att köpa lotter !!

                              Utbudet av olika slags lotterier ökar ständigt För en stund sen , närjag såg på TV ( skidskytte ) , var reklam för ett nytt lotteri . Man kunde vinna miljoner på sin kombination av bokstäver och siffror på bilregistreringskylten .

                    Man talade noga om hur man skulle sms:a för att beställa lotter och så vidare . Men inte ett ord om priset på lotterna . Sånt retar mig !!!

                        När skidåkarna i skidskyttet bommar får dom " straffrundor " . Kanske det vore nåt att ta efter på fler områden . Jag menar när politiker och höga chefer missköter sig ….   Men istället så får dom bonuslöner och en trettonde månadslön och gud vet vad !!

                  Vänsterpartiet har i dag fått en ny partiledare. Kan det månne ses som en vinst ?!    Jag vågar inte helt tro på det efter alla , som det verkar , misslyckade nya val !

En kommentar

  1. SN

    Jag är också lotteritrött. Särskilt på miljonrullningen i grannyrorna. Med vettigare upplägg skulle det bli mer över till behövande organisationer. De personliga brev jag får från Sjöberg går direkt i slasken.
    V-ledaren såg jag hos Sverker. Han ”kupade potatisen” ordentligt med etablissemanget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.